lunes, 19 de enero de 2009

L'Sport venç a un rival incòmode en el seu millor partit (SPORT, 5 - GolTV, 1)

L'Sport va tornar a vèncer un altre partit, no sense dificultats, ja que davant tenia un equip que també intentava jugar a futbol. Amb aquest, ja són 6 els partits guanyats i que fan que continuem una setmana més com a líders de la competició.

També destacar la bona tasca del gran i totpoderós míster-president de l'equip Pep Abramovich Costa, que va fer una roda de canvis necessària i en el moment oportú, per no deixar d'ofegar el rival amb un ritme alt de partit.

El partit va començar amb un domini aclaparador de l'Sport com ve sent habitual i amb ocasions clares que, també com últimament, no vam saber materialitzar. L'equip rival també va disposar d'alguna ocasió, però per sort no jugàvem a futbol gran i no ens van clavar una pallissa.

Fruit de la insistència va arribar el primer gol del partit, obra d'Abraham, després de rebotar en un contrari, però ja feia estona que ens mereixíem una mica de sort. Un cop oberta la llauna van anar entrant. El segon gol el va fer Héctor, després d'una definició genial, pròpia d'un crack. A la segona part, va continuar la mateixa tònica que a la primera i va arribar el tercer obra de Javi, que s'estrenava a la lliga, a més per partida doble. El quart va ser obra de Víctor, que a la fi va rebre el premi a la seva insistència, ja que no va estar gens afortunat de cara a gol. Micki també va fer alguna aturada de mèrit a la segona part, ja que l'equip es va relaxar un cop va veure que el partit estava decidit. Gol TV també va fer el seu golet de l'honor, on el nostre gran porter no va poder fer-hi res. Finalment, Javi va tancar el marcador fent el seu segon gol i el cinquè a la compta de l'equip.

També cal destacar la penosa i vergonyosa actuació de l'àrbitre, que es va empassar un penal clamorós, que fins i tot el xiularia Pérez Burrull. I també una sacada de banda que va rebotar en tots els jugadors rivals abans de sortir fora, però ell va creure que cap d'ells l'havia tocat i els hi va donar la sacada al seu favor.

L' 1 x 1 de l'SPORT:

Micki: Atent. Amb poca feina, però va realitzar grans aturades de mèrit quan l'equip el necessitava.

Javi: Bigolejador. Sòlid en defensa i gran aportació en atac. Dos gols importants que van tancar el partit.

Héctor: Màgic: Gol de crack, amb un toc sutil.Ajudant sempre en defensa i en atac.

Abraham: Sacrificat: Davant la falta de defenses va jugar més endarrerit que de costum, però va participar també en atac. Va obrir la llauna i a partir d'aquí tot va ser més fàcil.

David 'Neng': Lluitador: Es deixa l'ànima en cada partit. És noticia que no marqués, però va ajudar molt als companys perquè ho aconseguíssim.

Victor: Desquiciat: El penós arbitratge el va descentrar i el va treure del partit. Tot i així va donar-ho tot per l'equip. No va tenir sort de cara a gol i ja es comença a preocupar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario