miércoles, 25 de noviembre de 2009

Quarta victòria per seguir al grup de vanguarda (SPORT, 3 - La Vanguardia, 1)

L'equip del SPORT es va tornar a agafar a la inspiració de David 'Neng' per deixar enrere una incòmoda La Vanguradia i guanyar el seu quart partit consecutiu. Es van adelantar els de groc amb una jugada de murri del David, va empatar LV en un córner mal defensat i així, amb 1-1, es va arribar al tram final.

Una bona defensa del SPORT un segon gol del Neng aprofitant un rebuig a la linia de gol van acabar amb uns vanguardistes batalladors que van ser vius fins l'últim minut gràcies a l'encert del seu porter. A l'últim instant l'Abram va fer el gol de la tranquilitat. El proper partit serà clau contra BarçaTV. A veure si poden tornar els lesionats...