jueves, 27 de noviembre de 2008

Classificació i resultats primera jornada

Companys, pujo la classificació i resultats de la primera jornada. És motiu d'orgull veure l'SPORT a la segona posició i llenço una pregunta als històrics del diari: És la nostra millor posició?


6 comentarios:

  1. Quan jugaven els històrics almenys no es feien trampes i jugava gent de plantilla.

    EXIGIM REVISIÓ DE FITXES JA!!!!!!

    Signat: CDE (Comitè de Decència Esportiva)

    ResponderEliminar
  2. Saps que et passa? t'ho explico ¿?

    Tu deus ser un d'aquests "històrics" del qualsevol mitjà (com diu la paraula ja ets història) que segur que quan va tocar donar suport als teus companys de professió que treballaven en 6 contractes en un any, de becaris fent feina de redactor i penya sense papers, vas preferir mantenir la teva cadira calenta i seguir fussilant a EFE que aixecar la veu a favor d'ells, però es clar com no eren històrics, i eres tant idiota que no veies les orelles al llop t'importaven una merda...

    ... però es clar com que aquest sin papeles, aquests becaris que fan la teva feina per un terç del teu sou juguen bé al futbol i marquen gols ara PER FÍ T'INTERESSES PER ELLS...

    El comitè de decència esportiva l'agafes, l'emboliques amb un paper maco i li regales a ********

    Signat: David Tortosa i Aguarón. (amb noms i cognoms)

    ResponderEliminar
  3. No sé de que va la història, però començo a tenir clar que aquest aouita és boig o està enamorat de Pep Costa. Hauries de saber que a Costa li va tot. Segueix per aquest camí que, igual, el Pep s'acaba fixant en tu. Algun massatget caurà.

    ResponderEliminar
  4. Todo lo que toca Costa se convierte en corrupto. Es una vergüenza que el diario se presente con la mitad de gente de fuera. La gran pregunta es porque no juega Costa. Estoy de acuerdo con la primera opinión. Sois la verguenza del diario. Que vuelvan los históricos y el que ha escrito el segundo comentario ni se quien es. Sólo sé que es un violento.

    ResponderEliminar
  5. Amb tant anònim que signa, ja em perdo...

    Anònim 1 (13:04): quin nivell de comentari...si senyor! felicitats!!!

    Anònim 2 (13:40): jo tampoc se qui ets (la teva firma no m'ajuda gaire) la vergonya del diari ¿? violent ¿? ostres tu, això si que es parlar amb coneixement de causa...

    P.D: Estic d'acord amb la llibertat d'expressió elevada al màxim, però no comparteixo la gent (es diuen trolls a internet) que s'amaga darrere l'anonimat per insultar a algú, simplement és de covards.

    ResponderEliminar
  6. hola, veo que en este blog se habla de futbol sala, y en clase me dan una puntuacion por hacer comentarios en blogs ajenos, y que las personas a las que le comento, se pasen por mi blog y comenten también.
    Si pudieses colaborar conmigo, agradeceria tu colaboración, GRACIAS.
    Besos

    ResponderEliminar