viernes, 21 de noviembre de 2008

Estrena de somni (TVE, 3 - SPORT, 8)

L'equip de futbol sala del SPORT ha tornat amb més força que mai. La Lliga de Mitjans es va reprendre aquesta setmana després d'haver estat a punt de desaparèixer i ho va fer estrenant pavelló, àrbitres i organització. Hi havia mono de futbol en una estrena que, per l'SPORT, no va poder ser millor. I això que el gran capità Manel va caure a la prèvia per culpa d'una indisposició i el pitxitxi Abram també va caure per un, en paraules del gran Pep Costa, "inoportú" canvi d'ulls.

Tant se val, l'equip es va refer a les baixes i entre veterans i nous talents va arrollar TVE. El tàndem Víctor-Héctor va escalfar el gèlid pavelló de Bac de Roda posant el 2-0 en un sospir. La reacció rival va posar el 3-1 al marcador però amb un Valentí revivint velles èpoques i el nou fitxatge Javi a la reraguarda el Miki mai va veure perillar la seva porteria.

La segona part va seguir la mateixa tònica. Domini del SPORT, ben plantat al darrera i sortint amb perill mitjançant la velocitat d'un sempre fiable David Said que feia tornar bojos als rivals. Amb el 5-3 el Miquel va haver de treure el seu repertori de porter total (això sí, amb els pals com aliats) fins que un tir llunyà del Víctor (instigat desde la banda per Mr Valen) va obrir un forat insalvable; 6-3.

El més difícil ja estava fet. D'aquí al final, l'equip es va agradar i va adornar el resultat fins al 8-3 defintiu. 4 gols del Víctor, més en forma i motivat que mai després de l'aventura italiana -promet ser un pilar de l'equip aquest any-, 3 gols del nouvingut Héctor, i un de pissarra de l'incombustible David 'Said' certifiquen que l'equip del SPORT ha tornat amb més força que mai i que, com comentava a la banqueta el trio de luxe Costa-Gil-Clotet, aquest any hi ha equip per somniar.

1x1:

Miki - Sobri: No va poder fer res en els tres gols encaixats. Aliat amb els pals, mai va veure perillar la seva porteria. L'assignatura pendent: les passades llargues.

Mr Valen - Sacrificat: Es va vestir de curt i va donar aire a l'equip des del darrera. Es la millor demostració del 'quien tuvo retuvo'. Aquest any tornarà a ser fonamental dins i fora la pista.

Javi - Rocós: Nou fitxatge amb maneres. En quan es posi en forma serà inexpugnable al darrera. Va demostrar ser un home d'equip i va aportar clarividència sortint des del darrera.

David 'Said' - Omnipresent: Un pulmó, com sempre, capaç d'atacar i defensar sense parar. Això sí, insòlit en ell, va reconèixer que es va cansar durant una estona. Va culminar el gol del partit en una jugada de tiralínies.

Héctor - Brillant: Es nota que juga habitualement. Disfruta amb la pilota, té visió i té gol. Un gran complement per l'atac de l'equip que donarà moltes matinals de glòria. Es va apuntar un 'hat trick'.

Víctor - Matador: Va tornar en plan Eto'o. La defensa rival mai va saber aturar-lo i es va associar a la perfecció amb l'Héctor per completar un pòker incontestable. Sens dubte, aquest pot ser el seu any.

3 comentarios:

  1. Bona crònica per a un bon partit. Això pinta bé.

    ResponderEliminar
  2. Pero quien cojones juega en este equipo? Si no hay casi nadie que trabaje en el SPORT. Costa eres un sinvergüenza.

    ResponderEliminar
  3. Becaris, ex becaris i gent externa. Hi ha més del Sport a la banqueta donant instruccions que al camp.

    EXIGIM REVISIÓ DE FITXES!!!!!!

    Signat: CDE (Comitè de Decència Esportiva)

    ResponderEliminar