lunes, 18 de febrero de 2008

Gilito Boys 6 - RAC1 5

L'SPORT va demostrar que sap patir, que està preparat per afrontar una Copa en la que sortirà com a un dels favorits al títol. RAC1 va ser un rival més que digne que va complicar molt el triomf dels del tàndem Valentí-Gil (ara que, segons explica, Pep Costa ha dit adéu a l'equip de forma definitiva, la qual cosa, permeteu-me, posi en dubte). L'equip va pagar la confiança de començar guanyant 4-1 (gols de David, Abraham i Kiku(2)) i els radiofonistes van aconseguir igualar l'encontre. La reacció de l'SPORT no va poder ser més ràpida. David va tornar a posar, amb una gran acció per banda dreta, el marcador favorable als seus interesos. Però RAC1 no es va rendir. Costa, Saperas, Llimós i companyia van fer tot el possible per acabar puntuant en un partit 'perro' per part nostra. Però el 5-5, obra del 'jefe' de 'Al primer toc', no va descentrar l'SPORT. En un córner, David va servir perquè Carles, previ 'arrastre' dels defensors al primer pal d'Ivan (la única cosa que va fer en tot el partit), rematés la pilota situant el 6-5 definitiu. Fins el final, l'equip va aguantar bé i no va patir per sumar una victòria molt treballada.

1x1
Miki.- Funcionari. No tan acertat com altres dies. També s'ha de dir que els gols de RAC1 van ser golassos. Va parar tot el que podia parar.

Manel.- Rendible. Sense ser el seu millor partit, va ser dels pocs que va donar consistència en defensa.

Kiku.- Entonat. Quan va sortir, l'equip va jugar millor. Fins i tot es va permetre marcar.

Valentí.- Fondón. El mister sempre hi és, però que hi hagi canvis per fer sempre és una bona notícia per l'equip.

David.- Crack. Va fer un partit completíssim, marcant gols importants i essent clau en el triomf.

Carles.- Kaiser. Agafa l'herència dels Beckenbauer, Márquez... I, a més, marca de cap el gol de la victòria.

Abraham.- Fallón. Va fer tot el mateix que fa sempre: crear perill, xutar i empipar, però sense l'esencial, el gol. Tot i així, sempre 'suca'.

Ivan.- Empanat. Quan va despertar-se, l'equip ja celebrava la victòria a la dutxa, recollint sabons. Com a mínim es va lliurar d'això.

Jordi Gil.- Talisman. Amb ell a la banqueta, l'equip continua sense perdre. Alguns haurien de prendre nota.

No hay comentarios:

Publicar un comentario