martes, 3 de marzo de 2009

SPORT, 8 - El 9, 4

Una mica tard, però arriba la crònica del partit, gran partit, contra els nostres 'amics' del 9.

Un partit que va començar gairebé de la pitjor manera possible. A l'hora del partit erem 4 després de l'espantá de Manel i només gràcies a les gestions del Míster i del segon capità vam poder endarrerir el començament del partit perque arribés el Said.

Primer problema superat: erem justos per jugar. Però les coses seguien sense anar bé i als dos minuts de partit ens van fer el primer gol. Típic gol que acostumem a menjar-nos amb patates. Còrner al segon pal i un tio tot sol va i remata a plaer.

Les coses pintaven molt malament en un partit clau, però a diferència d'altres anys, aquesta temporada l'equip sap reaccionar i de la mà d'un penal ben provocat pel Javi i per un Víctor immens, va poder donar-li la volta al partit. Hi ha hagut partits en els que hem xutat 48.000 cops per ficar un gol. Contra El 9 va ser a l'inrevés: cada ocasió que va tenir el nostre pitxitxi es convertia en gol. Impresionant. Sí, és veritat, el porter era un gran amic i l'havíem d'haver convidat a esmorçar, pero té molt de mèrit remuntar d'aquesta manera i al descans, com si res, guanyàvem 6-1.

La segona part l'equip va saber jugar amb el marcador a favor i malgrat rebre 3 gols en jugades molt tontes, l'atac va mantenir el tipus per poder marcar dos golets més i acabar el partit amb victoria i amb una de les imatges de l'any: El gran amic de l'Abram, -que aquest any no va jugar i, per tant, no li va poder donar l'habitual ostia de cada any-, va felicitar-nos 'a regañadientes' com dirien en castellà i amb una cara de ressignació que només per això ja valia la pena la victòria.

Al final del partit, dos punts més i una jornada menys. Ara queden 4 finals, començant per la primera i més important contra TV3 i aquest equip segueix aspirant al títol. Històric.

1 x 1

Miki - Correcte: Va ser clau evitant el 0-2 en un ú contra ú molt clar. Desprès l'equip el va recolzar bé i no va patir gaire.

Javi - Empalagós: La definició que va fer l'Abram d'ell es correspon a la realitat. Empalagós per no dir pesat, es va consolidar com un marcador sòlid. Javi va fer de 'kaiser' de l'equip i en dues pujades a l'area rival va provocar un penal clau i va marcar un gol després d'una gran jugada col·lectiva. Gran partit.

Said - Despert: La son no va ser un obstacle. Va arribar tan just que gairebé ha de jugar amb pijama, però tot i així Said va fer un partit molt complet com sempre. Amunt i avall, no és cap novetat, va deixar-ho tot a la pista i tot i fer-se un gol en propia totalment involuntari, va arreglar-ho marcant un altre al 9.

Abraham - Insustituïble: Gil no el va canviar en tot el partit, encara que no sabem si era perque no va marcar cap gol o perque erem justos... Malgrat no veure porteria, va saber adaptar-se al seu nou rol i va regalar passades increíbles. No va mullar però va ser clau a la victòria.

Víctor - Màgic: No és que m'oblidés d'incloure'l a l'1x1. Simplement, és que no hi ha paraules per descriure l'actuació estelar del pitxitxi de l'Sport. 6 gols en un partit ho diuen tot d'un crack que s'acosta a la màgica xifra dels 30 gols que va prometre. Va estar inspiradíssim i si repeteix una actuació similar contra TV3 mitja lliga serà nostre.

Gil - Eficient: Algú podria pensar que en un partit on no es poden fer canvis, l'entrenador pinta molt poc, però va demostrar dominar el tempo del partit demanant els temps morts i motivant a l'equip. En un partit on era l'unic membre del cos tècnic, Míster Gil va seguir amb la seva bona ratxa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario