miércoles, 18 de marzo de 2009

Una dolorosa derrota deixa al SPORT matemàticament sense títol (SPORT, 2 - SER, 4)

Els homes de Mr Valen i Gilito han caigut enfront el vigent campió de la competició després d'un renyit partit. Com el dia de TV3, l'SPORT ha caigut a la trampa dels radiofonistes de la SER que, ben arreplegats al darrera, han cedit el domini de la pilota i han buscat descaradament el contraatac. Així, en dues ràpides contres, s'han adelantat al marcador (0-2) en un avantatge que ja ha estat insalvable.

El gol del Víctor, el seu 30è aquest any, ha donat vida al SPORT però una nova contra dirigida pels homes de la SER ha obert una nova escletxa (1-3). A partir d'aquest moment els nois del trio Costa-Gil-Enrich han afusellat sense remisió al versàtil porter de les ones però entre la inspiració del porter i la manca de punteria han evitat gol rere gol fins que el David 'Said' ha empès el 2-3.

Poc ha durat l'esperança sportiva perque en una falta magistralment executada pel central de la SER ha arribat el definitiu 2-4. Si no hi ha un daltabaix sense precedents, la Lliga serà per TV3.

Això sí, l'SPORT, durant moltes jornades lider del campionat, deixa el llistó ben alt i se'n va com a màxim golejador (101 gols) i encara pot optar al títol de menys golejat. La Copa pot servir per treure's l'espina d'aquest tram final de Lliga que no hauria d'embrutar la magnífica temporada de l'equip.

No hay comentarios:

Publicar un comentario