martes, 27 de noviembre de 2007

Chuchi Monfort, clau en la victòria (El Mundo, 3 - SPORT, 12)

Segons fonts fiables, el Mundo Deportivo ha demanat la supensió del proper partit. Els informes dels espies que aquest matí han enviat a la Nova Icària els han fet pensar en una intoxicació masiva per no haver de passar la humiliació que els espera. La piconadora mecànica ha passat per sobre d'un equip, El Mundo del Siglo XXI, que ha aguantat tancat al darrere fins que Saïd ha obert la llauna amb dos gols. Ahouita, a part de ser onzè a la Jean Bouin, també marca gols a les estones lliures. No és una broma dir que, després de guanyar 12-3, el millor dels rivals ha sigut el porter. És de justícia. Tot i que el Mundo ha retallat diferències, Valentí ha mogut peces amb maestria i San Antonio ha fet el 3-1. Però la clau de la victòria, sens dubte, ha sigut Chuchi Monfort. S'ha passat tot el partit aconsellant els canvis al tècnic, en una clara mostra del seu afany de protagonisme. Chuchi Gil y Costa haurien de prendre nota. La seva cadira corre perill. El que està clar és que les sortides nocturnes semblen ser el millor entrenament, no només perquè Víctor "siempre la mete dos veces" marca de nit i de dia, sinó perquè el 'Premis Rodizio' van motivar a la plantilla i, sobretot, a Abraham, que, amb cinc gols, va ser el millor. La golejada la van arrodonir Saïd (3), Víctor (2) i San Antonio (2).

1x1:

Micky: Velocitat reacció, reflexes, sobrietat. Ho té tot per erigir-se en el millor porter de la lliga. Continua així i acabaràs fitxant per un gran.

Kiku: Futbol digital. La seva aportació defensiva és brillant al costat de Manel. Són la parella de defensiva de moda a la lliga.

Manel: L'ànima de l'equip. Sense ell, no seria el mateix. Dóna aquell plus de tranquilitat que necessiten els davanters per fer la seva feina.

Saïd: Inesgotable. Tan li fa córrer una cursa de deu quilòmetres, com acabar-se la pista de futbol sala. Li falta camp. I a més goleja.

Abraham: La punta de la piconadora. Impressionant. Tot el que xuta va dins. Si segueix així aviat posarà les tres xifres.

Víctor: Bigolejador. En tots els sentits. Bigoleja de nit i bigoleja de dia. Sense més comentaris.

San Antonio: Fallón. Va fer dos gols, però en va fallar molts més. Tot i així, el seu segon gol, una barreja de tècnica, potència, col.locació i genialitat. Ni Varela.
Proper entrenament, dijous nit al bikini.

2 comentarios:

  1. Sí, sí, id sacando pecho y diciendo que les váis a aplastar. El Barça también iba a recoger la Copa de Europa en Sevilla en 1986.

    ResponderEliminar
  2. Pues yo a estos del SPORT los veo muy enchufados...

    ResponderEliminar