domingo, 18 de noviembre de 2007

Pep Costa: "Tothom sap qui és el veritable entrenador"

S'ha tret la màscara. L'ex entrenador de l'equip, el mateix que va reclamar una sortida per la porta gran deixant a l'equip com a campió de Copa, el mateix que va proclamar als quatre vents que no tornaria mai, ha necessitat només dos mesos i tres partits per desdir-se.

Rodejat pel seu cercle més íntim i animat per la segona (o tercera?) ronda de 'chupitos', en Pep Costa va confessar-ho sense embuts a la sobretaula: "Tothom sap qui és el veritable entrenador", va escupir sense vergonya i amb l'ego més inflat que mai.

De res ha servit la feina fosca i decidida del Mister Valen, ni les savies aportacions del injustament batejat Chuchi 'Gilito' Cos -sobrenom cruel auspiciat pel propi ex mister-. L'equip rutlla, està unit i els resultats acompanyen i l'ex mister, embriagat i de lluny, encara es pensa que tot és gràcies a la seva aura d'estratega visionari...

3 comentarios:

  1. Hola,la mayoria por no decir todos no me conoceis (a lo sumo 2 personas,pero creo que las mas importantes dentro del equipo,manué y el gran costa),pero quisiera romper una lanza a favor de la gran persona que es COSTA, este personaje que con su gran sabiduria y saber de futbol os ha encumbrado a los mas alto de este deporte,me parece aberrante lo que decís de el, pues una persona de ese talante no se merece el trato dado.

    Costa, que sepas que tienes tus admiradores y que llegará tu momento en el que volverás y regalaras a todo el mundo con tus enseñanzas, alabado sea costa, amen.

    Un saludo, y suerte en la liga.

    Webmaster,AERMuntaner.

    ResponderEliminar
  2. que vol dir aixó de veritable entrenador, tothom té un principi i un final, has viscut el teu moment de glória, peró que pretens que et fagin un busto teu com el Lopera, deixa treballar Valentí en tranquilitat

    ResponderEliminar
  3. Que torni Closa! Que torni Closa! Que torni Closa! Que torni Closa!

    ResponderEliminar