lunes, 26 de noviembre de 2007

L'equip també dóna la cara fora de la pista

El passat dijous es va demostrar que l'equip de fútbol sala Sport és una pinya dintre i fora de la pista. Hi va haver mostres de companyonia exagerades, com les de l'ex míster Pep Costa amb frases com "l'Abraham és l'ovella negra", "al valentí me'l vaig trobar president" o "un brindis per no convidar al Closa", més curiós va ser sentir el monóleg de l'ex míster amb altres perles com "ara sóc la imatge del diari" o "necessito dones que no s'espantin". De tota manera, hi va haver molts més protagonistes i aquí trobem l'1x1...

Valentí. Líder, va tirar del carro i del got com s'espera d'un míster. Gran actitud i entrega. Això sí, pregariem que renovés la discografia del cotxe. El max-mix 4 ja està passat de moda.

Neng. Lesionat. Unes molèsties a l'orella el van fer abandonar la festa, però se l'ha de felicitar per la comilona al Rodizio.

Manel. Papaíto. Cava per celebrar la seva paternitat i gran labor com a relacions públiques a la pista de Bikini. Veurem dimarts a la pista de joc reflexat el seu treball amb alguna presència agradable a la grada?

Abraham. Torero. Va esquivar a la guardia urbana que volien xafar la guitarra amb la seva habilitat habitual i va estar al peu del canó.

Iván. Resistent. Va aguantar amb estoicitat una xarla de l'ex míster a la barra del bar i va esperar amb paciència el seu autobús cap a terres mataronines. També lamentar la seva afició cap al Max Mix 4.

Miki. Ofensiu. Va sortir de la seva portería per incorporarse a la primera línea de foc amb conviccció.

Said. Constant. Va substituir la seva entrega a la pista de joc per donar-ho tot a la pista dels bars de turno. Generós en l'esforç, com sempre.

Costa: Estelar. Va animar la festa, va fer de papa noel amb els seus regals, va deixar en ridícul al Travolta a la pista de ball i va intimar amb una gogó. Més no es pot demanar per l'alma mater de l'equip.

Gil. Lluitador. Va aguantar com va poder el ritme d'un equip que anava a ritme de Ferrari.

1 comentario:

  1. ¡Ojo al dato! Pisotón informativo. ¡Qué pena! Una banda de buenos comedores y mejoresssssss bebedores, estómagos agradecidos a sueldo de tito Vejils, que se creen el ombligo del mundo porque ganaron (o mejor dicho, porque los demás perdieron) una copilla la temporada pasada. Menos derrochar energías en los bares y más concentrarse en el próximo partido contra los del Mundo Deportivo, que si no les ganáis os preparamos una lapidación en el ascensor.

    Hala, a cascarla.

    ResponderEliminar